Sphinx - Rozgrzewamy Smakiem

Restauracje Sphinx rozgrzewają smakiem

W restauracjach Sphinx pojawiła się nowa jesienna wkładka „Rozgrzewamy smakiem”. Znalazły się w niej wyraziste, przygotowane w oparciu o sezonowe produkty dania, m.in. krem z dyni, shoarma z podgrzybkami, master burger z sosem sriracha czy stek antrykot z podgrzybkami.

Oferta dostępna jest do 20 stycznia 2020 w wybranych lokalach oraz w dowozie tutaj.

Na początek Sphinx serwuje krem z dyni z kuminem i chili oraz grzanki bacy z sosem śliwkowym lub żurawiną.

W ofercie pojawiła się shoarma z podgrzybkami w śmietanie i shoarma góralska zapieczona serem góralskim i żurawiną lub sosem śliwkowym.

Na wielbicieli makaronów czeka hit z poprzednich lat - tagliatelle z polędwicą i grzybami, a na miłośników ryb - pstrąg grillowany z sakiewką warzyw w pikantnej harissie.

Z dań na ostro Sphinx poleca master burgera z tajskim sosem sriracha. Nie zabrakło też steków, jak rostbef z podgrzybkami w śmietanie i antrykot z grzanką bacy.

Wybrane dania dostępne są też w delivery tutaj.

WIĘCEJ